Asociācijas valdes partāvji tiekas ar kolegiem Daugavpilī un Liepajā
13.05.2015

Aprīļa mēnesī asociacijas valdes pārstavji tikās ar Latgales reģiona bariņtiesu kolēgiem Daugavpilī un Kurzemes reģiona bāriņtiesu kolēģiem Liepājā.

Tikšanas laikā tika pārrunāti ar bariņtiesu darbību saistīti aktuāli jautājumi,Kolēgi tika informēti par iespējamiem grozījumiem Civillikumā un Bārintiesu likumā,kā arī meklēti kopīgi risinājumi bāriņtiesu darba kvalitates uzlabošanai un bāriņtiesu darba popularizēsanai sabiedrībā,tika uzklausiti kolēģu viedokļi un priekšlikumi bariņtiesu darba uzlabošanai un sadarbības veicināsanai ar Latvijas Pašvaldību Savienību,Valsts Bērnu tiesību  aizsardzības inspekciju un Labklajības ministriju,

Asociācijas valde pateicas Daugavpils bāriņtiesas priekšsēdētājai Ingai Cauņai un Liepajas bāriņtiesas priekšsēdētajai Taigai Ziemelei par atbalstu tiksanās organizēšanai Daugavpilī un Liepajā.

Tikšanās ar kolēgiem Daugavpils bariņtiesā