Atvērto durvju diena Biedrībā "Asociācija "Dzīvesprieks""
11.04.2012

ATVĒRTO DURVJU DIENA BIEDRĪBĀ „ASOCIĀCIJA „DZĪVESPRIEKS””

Biedrība „Asociācija „Dzīvesprieks”” š.g.18.aprīlī plkst.13.30 rīko atvērto durvju dienu, kurā tiks iepazīstināts ar sociālās rehabilitācijas pakalpojumiem, kā arī arodskolu un tās nozarēm.

Laipni lūgti visi interesenti!

Asociācija „Dzīvesprieks” ir sabiedriska organizācija, kas dibināta ar mērķi nodrošināt profesionālo pamatizglītību, sociālo aprūpi un sociālo rehabilitāciju bāreņiem, bez vecāku gādības palikušajiem un jauniešiem no riska un disfunkcionālām ģimenēm.

Biedrības „ Asociācija „Dzīvesprieks”” uzdevumi ir sniegt kvalitatīvu profesionālo pamatizglītību, radīt radošus apstākļus, atbilstošu vidi un mūsdienīgu sadzīvi, lai jaunieši pēc apmācības laika beigām būtu sociāli kompetenti, zinoši un konkurētspējīgi darba tirgū vai arī spējīgi turpināt mācības tālākai profesionālai izaugsmei.

Pieteikšanās un sīkāka informācija pa tālruni 63155103; 29356500 un e-pastu liene@dzivesprieks.lv. Lūdzam informēt par savu ierašanos un pusdienām līdz š.g.17.aprīlim.

Adrese: Biedrība „Asociācija „Dzīvesprieks””, Aizupe, Vānes pag., Kandavas novads. Mājas lapas adrese: www.dzivesprieks.lv

Ar cieņu „Dzīvesprieka” kolektīvs!