Rezolūcija par Labklājības ministra Jāņa Reira pausto viedokli Latvijas Radio sniegtajā intervijā 2017. gada 30. novembrī
11.12.2017

Latvijas Bāriņtiesu asociācija ir neizpratnē par Labklājības ministra Jāņa Reira pausto viedokli intervijā Latvijas Radio ziņu dienesta korespondentei 2017.gada 30.novembrī ar nosaukumu „„Sistēmas bērnus” pa dzīves ceļu ved pašvaldību bāriņtiesas” (turpmāk-intervija) un norāda sekojošo:

Lasīt vairāk ...

Notiks konference “Bāriņtiesas pārmaiņu procesā”
07.12.2017

Piektdien, 8. decembrī plkst.10.00 Liepājā, Liepājas Olimpiskajā centrā, Latvijas Bāriņtiesu darbinieku asociācija sadarbībā ar Liepājas pilsētas domi un Liepājas pilsētas bāriņtiesu organizē konferenci'' Bāriņtiesas pārmaiņu procesā''. Konferencē dalību apliecinājuši vairāk nekā 280 bāriņtiesu darbinieki no visiem Latvijas reģioniem.

Lasīt vairāk ...

Izdota grāmata "Rūpju bērni Kandavas novadā"
06.12.2017

Darbi nebeidzas, diena seko dienai- mūsu kolēģei LIENAI REINBERGAI darbā bāriņtiesā pagājuši 20 gadi Kandavas pusē. LIENA savas sajūtas atspoguļojusi savos stāstos par cilvēkiem līdzās, par spēju un vēlēšanos palīdzēt.

Lasīt vairāk ...

Bāriņtiesa aicina rūpēties par bērnu labklājību un sadarboties
02.06.2017

Bērnībā tiek likti pamati personas turpmākajai dzīvei. To, cik pilnvērtīgus pamatus vecāki liek savu bērnu turpmākajai dzīvei, tas, kā bērni jūtas ģimenē, vislielākajā mērā ir atkarīgs no vecāku adekvātas savas lomas un bērnu vajadzību izpratnes, savstarpējas saticības un mīlestības ģimenē.

Lasīt vairāk ...

SOS bērnu ciematus 20. gadadiena Rīgas pilī!
22.05.2017

Aprit 20 gadi,kopš Latvijā tika atvērts pirmais SOS Bērnu ciemats. Tas durvis vēra Īslīcē.Šo gadu laikā izveidots vēl viens ciemats Valmierā,vairāki SOS ģimeņu atbalsta centri un jauniešu mājas.

Pēc datuma
2017 (12)