Kolēģu tikšanās Valmierā
27.05.2016

Kolēģu tikšanās Valmierā

Maija sākumā sadarbībā ar Valmieras bāriņtiesu  muzeja telpās asociācijas valdes pārtstāvji tikās ar Vidzemes reģiona bāriņtiesu darbiniekiem,lai pārrunātu ar bāriņtiesu darbību saistītus jautājumus.Sanāksmes gaitā tika diskutēts par grozījumiem Bāriņtiesu likumā un to piemērošanu praksē. Kolēģi pārrunāja jautājumus,kas skar savstarpēju komunikāciju,ētiku un toleranci risinot dažādus ar bāriņtiesu darbību saistītus jautājumus. Asociācijas pārstāvji uzklausīja kolēģu viedokļus un priekšlikumus,gatavojoties bāriņtiesu 20 gadu svētku pasākumam ,kas plānots 2016.gada 14.oktobrī Ziemļblāzmas kultūras pilī. Spraigās diskusijas,sarunās un viedokļu apmaiņā tika aizvadīta spraiga darba dienā Valmierā! Paldies Valmieras bāriņtiesas priekšsēdētājai un valdes loceklei Ilzei Polkai un viņas komandai par iespēju kolēģiem pulcēties  mājīgajās Valmieras muzeja telpās uz profesionālo sarunu un diskusiju dienu.